Nieuws

Start Kas en Lode in derde divisie 24-09-2016

Zaterdagmiddag maakten Lode Hulshof en Kas van Oost hun debuut in de 3e divisie. In de thuiswedstrijd van Wijzenbeek Kleding Westa 2 tegen Wilvo/ttv Bergeijk 1 pakten de youngsters beiden hun eerste twee wedstrijdpunten bij de landelijk senioren. Westa won de confrontatie aan de top van poule H met 6-4.

Kas van Oost moest in de eerste wedstrijd tegen Chris Tournelle, de sterkste speler van Bergeijk. Nogal onwennig wist Kas niet het beste uit zichzelf naar boven te halen en verloor kansloos van de eerste man van de bezoekers. Lode Hulshof en Nick van Birgelen wonnen vervolgens beiden hun enkelspelen in drie games tegen nul van resp. Huybregh en Mandemakers ( 3-0 ). Het dubbel met Kas en Lode ging in vier games verloren ( 1-3 ) en ook Nick van Birgelen moest in zijn tweede wedstrijd het onderspit delven tegen Tournelle ( 1-3 ).

In zijn tweede en derde wedstrijd was Kas van Oost weer helemaal bij de les. Mandemakers en Huybregh werden in drie games geslachtofferd ( 3-0 ). Nick van Birgelen won heel close met 11-9 in de vijfde game van Mandemakers ( 3-2 ). De beste en spannendste wedstrijd van de dag werd uitgevochten tussen Lode Hulshof en Chris Tournelle. Twee keer pakte Lode met gamewinst een voorsprong in de tussenbalans. Maar toen Tournelle de vierde game nipt met 11-9 wist te winnen, was in de vijfde game het rode draadje gebroken voor Lode ( 2-3 ).

Geplaatst door: Communicatie@Westa